aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Για να δώσει μεγαλύτερη αξία

Απόλλων: Για να δώσει μεγαλύτερη αξία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με μια αλλαγή θα παραταχθεί ο Απόλλων στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τους έντεκα που άρχισαν απέναντι στην Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη. Τη θέση του τιμωρημένου Ρομπέρζ, ο οποίος αντίκρισε κόκκινη κάρτα στον αγώνα κυπέλλου, θα πάρει ο Πελαγίας.

Ο Κύπριος αμυντικός έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής με τη νέα ομάδα του για να κριθεί ικανός να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή, αν και υπάρχει μια αμφιβολία και για τον Γκόμες, ο οποίος αποχώρησε στο τελευταίο παιχνίδι με κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό.

Οι υπόλοιποι, που αποτελούν τις βασικές επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή, από τότε που ανέλαβε την ομάδα, θα είναι αύριο στα «χαρακώματα», έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Παπουλής ο οποίος απουσίαζε το τελευταίο διάστημα, είναι καλύτερα και μάλλον θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για το αρχικό σχήμα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει μπροστά του και τη σημερινή προπόνηση για να δουλέψει στην τακτική που θα εφαρμόσει αύριο.  Αυτό που περιμένει, πέραν από την εφαρμογή των οδηγιών του, είναι να καταθέσουν οι ποδοσφαιριστές περίσσιο πάθος και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.

Κόντρα σε μια ομάδα με πολλές επιλογές και τεράστιο ενθουσιασμό από την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λίγκ, ο Απόλλων θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους για να μην κινδυνεύσει η εστία του Βάλε και παράλληλα να βάλει πίεση, για να βρει τις ευκαιρίες και να σκοράρει.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει τους τρόπους να «δαμάσει» τον αντίπαλό της, όμως θα χρειαστεί υπομονή και συγκέντρωση. Το τρίποντο είναι απαραίτητο, καθώς με νίκη θα μειώσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή, ενώ αντίθετα, αν οι κυανόλευκοι ηττηθούν, ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί στο +9 και αυτό θα δυσκολέψει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι κυανόλευκοι λοιπόν έχουν ένα παιχνίδι–σταθμό μπροστά τους. Έχουν πραγματοποιήσει μια τρελή κούρσα τους τελευταίους μήνες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και εκτίμηση του κόσμου τους, όμως το αυριανό ματς μοιάζει με τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ