aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Γεμίζει το Κολόσσι, αλλαγές από Αυγουστή

Απόλλων: Γεμίζει το Κολόσσι, αλλαγές από Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα περιμένει και τους διεθνείς ο Σωφρόνης Αυγουστή για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Δόξα. Από σήμερα θα έχει τις πρώτες επιστροφές με τους Κύπριους διεθνείς, όμως περιμένει και τους υπόλοιπους (Σάλαϊ, Ενσούε και Σελίμοβιτς). Λογικά από αύριο αναμένεται πως θα γεμίσει το αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι.

Ο μοναδικός που ακόμη δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά, είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δεν έχει καθοριστεί η χρονική περίοδος επιστροφής του. Όταν όμως βρεθεί στην διάθεση του Αυγουστη, η άμυνα του Απόλλωνα θα δέσει ακόμη πιο πολύ, όμως με δεδομένη την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αττίλα Σάλαι, θα γίνει μάχη μεταξύ των δύο για να πάρουν θέση βασικού. Για το παιχνίδι με τη Δόξα δεν υπολογίζεται ο Φώτης Παπουλής, λόγω καρτών.

Είναι σίγουρο πως στο Μακάρειο οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με αλλαγές, όχι πολλές, όμως με μία ή δύο σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν αποκλείεται από την αρχή να ξεκινήσουν τόσο ο Εμίλιο Σελάγια, όσο και ο Γιάννης Γιαννιώτας. Και οι δύο είχαν μπει ως αλλαγή στο ισόπαλο 1-1 με τους περσινούς πρωταθλητές και είχαν καλή απόδοση στο διάστημα που αγωνίστηκαν. Ο ένας θα πάρει τη θέση του Παπουλή, ενώ ο άλλος είναι άγνωστο ποιον θα εκτοπίσει από την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ