aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Φιλιώτης και έξτρα προσθήκη

Απόλλων: Φιλιώτης και έξτρα προσθήκη

Η διοίκηση του Απόλλωνα τα είπε με τον Ανδρέα Φιλιώτη, ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με επιτυχία στην Πάφος FC, συμφώνησε προφορικά μαζί του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει κομμάτι του έμψυχου δυναμικού για την επόμενη σεζόν.

Και λέμε εκτός απροόπτου, καθώς εάν δεν υπογραφεί συμβόλαιο, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Εκτός από τον 25χρονο πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή, στη λίστα του Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκονται και άλλοι Κύπριοι. Και θα γίνει κίνηση για την απόκτηση οποιουδήποτε εξ αυτών, όταν ο Κύπριος προπονητής ανάψει το πράσινο φως.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Απόλλων θα προχωρήσει σε προσθήκη παικτών που θα εγγραφούν στον κατάλογο Β.  Δηλαδή, θα είναι γεννημένοι μετά την 01/01/1998. Ίσως, γίνει η υπέρβαση για έναν εξ αυτών σε περίπτωση που κριθεί ότι έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να δώσει άμεσες λύσεις και πρωτίστως, να πωληθεί μελλοντικά σε ομάδα του εξωτερικού. Κάτι που έπραξαν πέρσι οι κυανόλευκοι με τον Σάλαϊ.

Στον Απόλλωνα, πάντως, μετά τις πολλές εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας και το κλείσιμο των πλείστων κεφαλαίων που αφορούσαν τον προγραμματισμό, δεν βιάζονται. Οι θέσεις των ξένων/κοινοτικών είναι συμπληρωμένες. Υπάρχουν τα ανοικτά ζητήματα με τους Ενσούε, Μπένσοπ, Σελίμοβιτς και αναλόγως της κατάληξης θα δράσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ