aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Φεύγουν πολλοί με τον Σωφρόνη…

Απόλλων: Φεύγουν πολλοί με τον Σωφρόνη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή από την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων φέρνει εξελίξεις σε όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας της Λεμεσού. Αποχωρούν επίσης ο βοηθός Χρίστος Γερμανός και ο γυμναστής Ιωακείμ Ιωακείμ, ενώ πιθανόν να προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις. Προς το παρόν το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα έχει την ευθύνη καθοδήγησης της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος αλλά και ποια μορφή θα πάρει η νέα τεχνική ηγεσία και γενικότερα το επιτελείο, που θα πλαισιώνει το νέο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Απόλλωνας θα επικεντρωθεί στην προσπάθεια για ανασύνταξη και επικέντρωση στα κυπριακά δεδομένα. Ο νυν Σεπτέμβριος και οι προσεχείς Οκτώβριος, Δεκέμβριος και Ιανουάριος δεν θα είναι τόσο επιβαρυμένοι αγωνιστικά όσο οι αντίστοιχοι της περασμένης σεζόν. Τότε, στο προηγούμενο πρωτάθλημα, από τους 57 διαθέσιμους βαθμούς (σε σύνολο 18 αγωνιστικών), οι κυανόλευκοι απώλεσαν 14 βαθμούς.

Η προσοχή τους στη νέα σεζόν, χωρίς τα βαρίδια της Ευρώπης, θα είναι στο πρωτάθλημα, με την ελπίδα να μην έχουν τόσους χαμένους βαθμούς. Στην επιστροφή των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσουν στο Τσίρειο την Πάφος FC. Στη συνέχεια την Ομόνοια στο ΓΣΠ, τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, τον Εθνικό στο Δασάκι και την ΑΕΛ. Από αυτά, ο στόχος είναι το απόλυτο βαθμολογικό όφελος, για να πιάσουν κορυφή και να έχουν και στο χέρι τα εξ αναβολής παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ