aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Φεύγει σήμερα ο Σελίμοβιτς, αναμονή για Ενσούε

Απόλλων: Φεύγει σήμερα ο Σελίμοβιτς, αναμονή για Ενσούε

Τους Παπαπαναγή, που διετέλεσε βοηθός προπονητής στον Απόλλωνα, Σαρδινέρο και Βούρο, θα πάει να βρει στον ΟΦΗ ο Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο Απόλλων τα βρίσκει με την ομάδα της Κρήτης στο ποσό που θα βάλει στο ταμείο του και από την στιγμή που και ο 23χρονος στόπερ φέρεται να έχει συμφωνήσει, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ο Σελίμοβιτς θα ταξιδέψει σήμερα στην Κρήτη για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του. Ο ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει από καιρό την πρόθεση να βρει ομάδα και να αποχωρήσει, από τον Απόλλωνα του άναψαν πράσινο φως και πλέον είναι μια ανάσα από την υλοποίηση της επιθυμίας του.

Ένα κεφάλαιο που ήταν ανοιχτό οδεύει προς κλείσιμο για τον Απόλλωνα και απομένει αυτό του Εμίλιο Ενσούε. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα λύσης της συνεργασίας Απόλλωνα και ποδοσφαιριστή. Πότε θα γίνει αυτό; Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη βάσει των δεδομένων που ισχύουν σήμερα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να κάνουν υποχώρηση και οι δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ