ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
Ο Απόλλων αναχωρεί σήμερα για το Ηράκλειο, όπου αύριο στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση.
Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Λεμεσού, η συνέντευξη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή θα αρχίσει στις 19:30 και τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ζοάο Πέδρο. Η προπόνηση είναι ορισμένη για τις 20:00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπου θα πραγματοποιηθεί η αυριανή αναμέτρηση.
Η εμπειρία που έχει ο Απόλλων από τέτοια σημαντικά παιχνίδια είναι μεγάλη και στην οποία στηρίζουν πολλά στο αυριανό ματς, για να επιστρέψει η αποστολή στην Κύπρο με το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Επίσης, η ποιότητα της λεμεσιανής ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη.