aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Φεύγει» από σπίτι του και επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί

Απόλλων: «Φεύγει» από σπίτι του και επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στον Απόλλωνα έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στο «Τάσος Μάρκου» και στην αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Εκεί όπου οι γαλάζιοι θέλουν να πάρουν τη νίκη και μόνο αυτήν. Ο Γιάννης Πετράκης ξέρει καλά πως μια δεύτερη αποτυχία σε έναν αγώνα που είναι το λογικό φαβορί θα στοιχίσει και στον ίδιο, αλλά και στην ομάδα του, παρά το γεγονός πως είμαστε ακόμα στο τέλος του πρώτου γύρου.

Τα επόμενα δυο παιχνίδια, που είναι εκτός έδρας, είναι ιδιαίτερα σημαντικά, αφού κόντρα στην Ένωση και τη Δόξα, ο Απόλλων είναι το λογικό φαβορί και θα πρέπει να το δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει βέβαια και το τρίτο στη σειρά παιχνίδι εκτός έδρας, με τον ΑΠΟΕΛ, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, χθες ήρθαν ευχάριστα νέα από την προπόνηση. Ο Γιαννιώτας ακολούθησε όλη την προπόνηση, σαφέστατη ένδειξη ότι υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για τον αγώνα στο «Τάσος Μάρκου». Επιπρόσθετα, ο Γιάννης Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του εκτός απροόπτου και τον Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος,όπως και ο Λάρσον.

Για τον Σουηδό τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή,εκτός και αν στις δυο προπονήσεις που απομένουν ανεβάσει ρυθμό. Όσον αφορά στον Αγκίρε,ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ