aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Φέρνει Μολινάρι ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Φέρνει Μολινάρι ο Τσόρνιγκερ

Ο Μπενιαμίνο Μολινάρι είναι ο εκλεκτός του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για τη θέση του βοηθού προπονητή στον Απόλλωνα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η γερμανική ιστοσελίδα remszeitung.de, η οποία σημειώνει ότι ο νέος προπονητής των γαλάζιων της Λεμεσού επέλεξε τον 41χρονο Iταλό προπονητή της ερασιτεχνικής Έσλιγκεν.

Ο Τσόρνιγκερ διετέλεσε προπονητής του Μολινάρι που εργάζεται από το 2014 όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως πρώτος προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ζήτησε να τερματίσει το συμβόλαιό του, προκειμένου να μπορέσει να γίνει επαγγελματίας. «Ο πρώην προπονητής του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είχε πρόσφατα υπογράψει συμβόλαιο με τον Κύπριο σύλλογο Απόλλωνα Λεμεσού και ρώτησε τον πρώην επιθετικό του εάν θα ήθελε να τον στηρίξει ως βοηθός προπονητής», σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει.

«Μετά από μια σύντομη περίοδο προβληματισμού, ο Μολινάρι κοινοποίησε ανοιχτά τις σκέψεις του στην Έσλιγκεν και αποδέχθηκε την πρόταση. Είναι φυσικά μεγάλο χτύπημα για εμάς γιατί ο Μπένι και η προπονητική του ομάδα έχουν κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια. Αλλά γι ‘αυτό ακριβώς δεν θέλαμε να εμποδίσουμε αυτήν την ίσως μοναδική ευκαιρία να μπει στον επαγγελματικό τομέα», λέει ο Patrick Schiehlen, αθλητικός διευθυντής της TSV Έσλιγκεν.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης λήφθηκε η απόφαση του Μολινάρι και μια μέρα αργότερα το κοινοποίησε σε ολόκληρη την ομάδα. «Ευχόμαστε στον Μπένι το καλύτερο για το επόμενο βήμα του και τον ευχαριστούμε για τα τελευταία δυόμισι χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ