aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έξι φεύγουν και οι τρεις που έρχονται

Απόλλων: Έξι φεύγουν και οι τρεις που έρχονται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο κύκλος της ομάδας που στηρίχθηκε τα τελευταία χρόνια σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ολοκληρώθηκε. Είναι κάτι που επιβεβαιώνουν στον Απόλλωνα και είναι αποφασισμένοι να αρχίσουν το χτίσιμο μιας νέας ομάδας. Θα είναι μεταβατική η νέα περίοδος, από τη στιγμή που υπάρχει αποφασιστικότητα για ριζικές αλλαγές. Στο Σύλλογο της Λεμεσού, όπως τονίζουν, η αναδόμηση της ομάδας θα γίνει με τον νυν προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή, βάζοντας τέλος σε σενάρια που τους θέλουν να προχωρούν σε αντικατάστασή του.

Η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα είναι σίγουρα δύσκολη, όπως ήταν το ίδιο δύσκολη και πέρσι όταν χάθηκε και πάλι ο τίτλος πρωταθλήματος. Ωστόσο, επικρατεί αποφασιστικότητα για την δημιουργία ακόμη καλύτερης ομάδας, που θα είναι σε θέση να βρεθεί στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Mάχη ΑΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ για ξεκούραση 2 βδομάδων, αλλά -€240.000

Όσον αφορά στο ρόστερ, δεν συνεχίζει ο Σκέμπρι το συμβόλαιο του οποίοι ολοκληρώνεται με το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν συνεχίζουν και οι Φοπαλά, Κεμπρ, Σελίμοβιτς, Μπρου και Κίσσας ενώ το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει και ποιοι άλλοι θα δουν την πόρτα της εξόδου. Την ίδια ώρα, οι κυανόλευκοι προτίθενται να αποκτήσουν τερματοφύλακα, δύο ακραίοι αμυντικοί, αριστεροπόδαρος στόπερ, δύο μέσοι και τρεις επιθετικοί. Οκτώ με εννέα νέοι ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στο ρόστερ, ενώ θα επιστρέψουν οι Καρώ, Σπόλιαριτς και Πίττας, που αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού σε Πάφο, Αλκή και Παραλίμνι αντίστοιχα.

Η ηλικία κάποιων ποδοσφαιριστών είναι ένα θέμα και σίγουρα δεν μπορούν να το παραβλέψουν οι άνθρωποι που θα χειριστούν το κεφάλαιο προγραμματισμός. Για να παρουσιαστεί δυνατός ο Απόλλων, θα χρειαστούν κινήσεις ουσίας αλλά θα πρέπει να πετύχει στις επιλογές του. Τίποτα δεν θα πρέπει να γίνει στην τύχη, γι’ αυτό και οι αρμόδιοι καλούνται να βρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, που θα είναι σε θέση να σηκώσουν τα βάρος της φανέλας μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Απόλλωνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ