aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ευελιξία στην γραμμή κρούσης

Απόλλων: Ευελιξία στην γραμμή κρούσης

ΤOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Απόλλων, στο φιλικό με την Ανόρθωση μπορεί να ήταν «άσφαιρος», ωστόσο ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ του μπορεί κανείς να διακρίνει κάποιες αρκετές καλές επιλογές μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, κύριο χαρακτηριστικό των ποδοσφαιριστών είναι η ευελιξία κινήσεων, η ταχύτητα στο παιχνίδι τους και οι πλείστοι είναι σε θέση να παίξουν πέρα της μιας θέσης.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Νταμπό και Ντιγκινί, ενώ από το περσινό ρόστερ υπάρχουν οι επιλογές των Μπένσοπ, Γιαννιώτας, Πίττας, Ψύχας και Αγκίρε (παρόλο που πέρσι χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως μπακ). Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης μεσοεπιθετικού που θα είναι σε θέση να καλύψει πέρα της μιας θέσης, ενώ ενδέχεται να γίνει άλλη μια προσθήκη επιθετικού. Είναι ξεκάθαρο πως ο Αυγουστή έχει αρκετές επιλογές και απομένει να γίνει σωστή διαχείρισή τους. Ο Κύπριος τεχνικός επιθυμεί η ομάδα του να παίζει γρήγορα και να έχει ταχύτητα μεσοεπιθετικά, τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα.

Συνεχίζεται η αναζήτηση μεσοεπιθετικού. Δεν θα βιαστεί ο Αυγουστή να λάβει την απόφασή του αφού θεωρεί πως υπάρχουν οι λύσεις στο ρόστερ και επιθυμεί να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ