aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έτριξε τα δόντια ο Κίρζης στο Κολόσσι

Απόλλων: Έτριξε τα δόντια ο Κίρζης στο Κολόσσι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ανασύνταξη δυνάμεων επιχειρείται στον Απόλλωνα. Μετά την καταιγίδα και τους τριγμούς που προκάλεσε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήρθε η ηρεμία στο προπονητικό κέντρο με τον Γιάννη Πετράκη να επικεντρώνεται στη δουλειά με σκοπό να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ένωση.

Ο Κρητικός τεχνικός έχει αντιληφθεί και ο ίδιος πλέον πως είναι υπό αξιολόγηση και υπό κρίση, με τον Νίκο Κίρζη να τον φέρνει προ των ευθυνών του. Ο πρόεδρος των γαλάζιων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Κολόσσι και έτριξε τα δόντια στους ποδοσφαιριστές. Έστειλε το μήνυμα ότι πλήγωσαν τον εγωισμό του κόσμου, τόνισε ότι η διοίκηση τους προσφέρει τα πάντα και εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της και τόνισε την αναγκαιότητα  να στρωθούν στη δουλειά για να εκπληρώσουν τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η εικόνα που είχε ο Απόλλων στην αναμέτρηση της Δευτέρας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Γιάννης Πετράκης να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ