aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έτοιμος και ενισχυμένος

Απόλλων: Έτοιμος και ενισχυμένος

Θετικό για τον Απόλλωνα, ενόψει Ζελέζνιτσαρ, το γεγονός πως επέστρεψαν οι Μάγκλιτσα και Ζελάγια. Τα «φονικά όπλα» του Σωφρόνη Αυγουστή, μπορεί προχθές να μην έφθασαν στα γνωστά επίπεδα, όμως είναι σε καλό δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Σανγκόι: Το «αλάνι» βρήκε νέο… λιμάνι

Και μαζί με τον Περέιρα, που θα είναι στην αποστολή για τη Βοσνία, οι κυανόλευκοι θα βάλουν μπρος τις μηχανές τους για να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη. Ο στόχος τους είναι να περάσουν και πάλι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πιο δύσκολη φέτος η προσπάθεια, αλλά και πιο έμπειρος από ποτέ ο Απόλλων.

Διαβάστε επίσης: Η 2η ανατροπή του Σωφρόνη!

Γνωρίζει τον δρόμο και με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει θα το παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. H Ζελέζνιτσαρ είναι ανώτερη και πιο ποιοτική από τη Στούμπρας, ενώ έχει και καυτή έδρα. Οι κυανόλευκοι θα είναι πιο προχωρημένοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας. Τα δύο παιχνίδια με τους Λιθουανούς ήταν καλή πρόβα για τα πιο δύσκολα ματς που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ