aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έτοιμο πλάνο δράσης όσον αφορά στις περικοπές των μισθών

Απόλλων: Έτοιμο πλάνο δράσης όσον αφορά στις περικοπές των μισθών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τα τελευταία 24ωρα, αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις στον Απόλλωνα. Λένε πως θα περιμένουν το αποτέλεσμα της σημερινής καθοριστικής συνάντησης στο Προεδρικό και πολύ περισσότερο, την αυριανή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ. Ασφαλώς, ο Νίκος Κίρζης διατηρεί ανοικτή γραμμή με τους εμπλεκόμενους, φροντίζει να ενημερώνεται για την κάθε εξέλιξη που προκύπτει, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στην ομάδα του.

Η διοίκηση έχει έτοιμο πλάνο δράσης όσον αφορά στις περικοπές των μισθών και θα τα πει μαζί τους επισταμένως, όταν κι εφόσον ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με τη συνέχιση ή μη των εγχώριων διοργανώσεων. Βλέπετε, υπάρχουν θέματα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Εκφράζεται η αισιοδοξία, πάντως, ότι το κεφάλαιο με τις περικοπές μισθών δεν θα «ταλαιπωρήσει» τη διοίκηση, αφού το κλίμα που λαμβάνει από τους ποδοσφαιριστές είναι θετικό.

Αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που προέκυψαν από το lockdown στο ποδόσφαιρο και έτσι, εκτός απροόπτου δεν αναμένονται σοβαρά προβλήματα. Οι θέσεις του Απόλλωνα σχετικά με το τι δέον γενέσθαι στο ποδόσφαιρο είναι γνωστές. Εμφανίζονται θετικοί για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα εάν κι εφόσον η κυβέρνηση και η ΚΟΠ αναλάβουν την ευθύνη και εγγυηθούν το πρωτόκολλο που ετοιμάστηκε. Από εκεί και πέρα, ξεκαθαρίστηκε ότι η θέση τους είναι να παραμείνουν 12 οι ομάδες στην Α’ Κατηγορία αφού δεν ευνοούν την αύξηση σε 14.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ