aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έσφιξε τα ζωνάρια ο Σωφρόνης, ομιλία για αντεπίθεση διαρκείας

Απόλλων: Έσφιξε τα ζωνάρια ο Σωφρόνης, ομιλία για αντεπίθεση διαρκείας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν στον Απόλλωνα. Τα έβαλαν κάτω, συζήτησαν τα ενδοοικογενειακά τους και ο στόχος τους είναι αδιαπραγμάτευτος: Να αντεπιτεθούν αρχής γενόμενης από το ματς με την ΕΝΠ και να πλησιάσουν τους πρωτοπόρους. Οι ευθύνες πλέον ανήκουν σε όλους, στον προπονητή, ο οποίος καλείται να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και από την πλευρά τους οι παίκτες θα πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, είναι δουλειά και της διοίκησης να μεταφέρει την ηρεμία και τη σταθερότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και τέλος, ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί πως και ο δικός του ρόλος είναι σημαντικός. Χωρίς την παρουσία των οπαδών του στο γήπεδο, όλα θα είναι μάταια. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντάς τους πως περιμένει περισσότερα από όλους. Με τον τρόπο του, τους έχει δώσει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να έχουν άλλες απώλειες. Ο Απόλλων έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στο ματς της Κυριακής με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι, εκεί όπου η αποστολή θα είναι δύσκολη. Λόγω των αποτελεσμάτων στα δύο τελευταία παιχνίδια, μαζεύτηκαν μαύρα σύννεφα πάνω από το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Τα ζωνάρια σφίγγουν για καλά και η τεχνική ηγεσία έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Και τώρα από πού (θα) ψωνίζει ποδοσφαιριστές;

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Ρομπέρζ και Σελάγια, ενώ καλύτερα αισθάνεται ο Χάμπος. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή ο Απόλλων θα παραταχθεί με νέα πρόσωπα. Πιθανολογείται επάνοδος του Σατσέτι στη μεσαία γραμμή, όπως επίσης και των Πίττα και Σαρδινέρο. Η ουσία όμως δεν είναι πόσες αλλαγές θα γίνουν, αλλά αυτοί που θα πάρουν θέση βασικού να παρουσιαστούν από κάθε πλευρά έτοιμοι. Οι Γιαννιώτας, Μάρκοβιτς, Αγκίρε, Παπουλής, Πέδρο και οι άλλοι, καλούνται να βρουν τα πατήματά τους και να στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Θα πάρουν δρόμο όσοι δεν συνέλθουν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ