aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ερωτηματικά στο κέντρο και οι πιθανές απαντήσεις

Απόλλων: Ερωτηματικά στο κέντρο και οι πιθανές απαντήσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι Γιώργος Βασιλείου και Σάσα Μάρκοβιτς δεν είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το σημερινό ματς με την Καρμιώτισσα, που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα αρχίσει στις 18:30. Ο Κρητικός τεχνικός του Απόλλωνα είναι σίγουρο πως δεν θα ρισκάρει από την αρχή, δηλαδή να παίξει επιθετικά. Αυτή την ώρα οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές μιας και τα στραβοπατήματα ειδικά σε τέτοια παιχνίδια είναι απαγορευτικά.

Προσανατολίζεται να κρατήσει την ίδια αμυντική γραμμή. Δηλαδή, στο τέρμα ο Δημήτρης Δημητρίου και οι Ζοάο Πέδρο, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Έκτορ Γιούστε και Γιώργος Μαλεκκίδης στην τετράδα. Στη μεσαία γραμμή προκύπτουν ερωτηματικά. Ο Χάμπος Κυριάκου είναι ο ένας, αλλά δεν υπολογίζεται ο Σάσα Μάρκοβιτς ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει την απόδοσή του. Οι Ντένιτς, Χάμπος, Μπίσεσβαρ και Παπουνασβίλι είναι τα φαβορί ενώ λιγοστές πιθανότητες για να ξεκινήσει συγκεντρώνει ο Ματέι.

Οι Πίττας και Ντιγκινί θα είναι οι επιθετικές αιχμές των κυανόλευκων. Αυτό που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας είναι πως θα γίνει και η σχετική διαχείριση των παικτών αφού την Τρίτη υπάρχει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ