aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ερωτήματα ψάχνουν απάντηση

Απόλλων: Ερωτήματα ψάχνουν απάντηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Απόλλων στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, με τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς να περιμένει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να αποφασίσει το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει.

Η προσοχή του Σέρβου προπονητή εστιάζεται στους Παπουλή και Εμπιντά, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν εναντίον της Ομόνοιας. Το βασικό ερωτηματικό, όμως, αφορά τη μία θέση στο κέντρο της άμυνας. Αν ο Σελίμοβιτς αγωνιστεί δίπλα στον Γιούστε, είναι πιθανό να διατηρηθεί το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με τους Μάρκοβιτς και Κυριάκου.

Αντιθέτως, αν ο Κύπριος διεθνείς  μεταφερθεί στην άμυνα, τότε θα «βρει» θέση στην ενδεκάδα ο Σατσέτι. Το πιο πιθανό είναι να πάρει θέση στην ενδεκάδα ο Αργεντινός για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο νέος προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Βουκομάνοβιτς: «Έχω ένα καλό προαίσθημα…» (pics)

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον Ρομπέρζ στο αυριανό παιχνίδι, ούτε και στο επόμενο με την Ανόρθωση. Πρόκειται για εξ αναβολής παιχνίδια της 1ης και της 2ης αγωνιστικής, προτού δηλαδή επανεγγραφεί ο στα μητρώα της ΚΟΠ ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ. Με τον Γάλλο στο κέντρο της άμυνας τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά, όμως με όσους έχει στη διάθεση του, ο νέος τεχνικός θα προσπαθήσει να καταρτίσει την καλύτερη ενδεκάδα.

Οι κυανόλευκοι μετά την ήττα από την Ομόνοια, δεν έχουν και πολλά περιθώρια για άλλη υποχώρηση. Είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να επιστρέψουν στις νίκες, κάτι που θα ανανεώσει την αισιοδοξία τους για την κατάκτηση του τίτλου, που ήταν και παραμένει ο μεγάλος τους στόχος. Οι κυανόλευκοι μετά τον τερματισμό των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στην Ευρώπη και την αλλαγή του προπονητή, βρίσκονται ενώπιον μιας νέα κατάστασης.

Ο Ιβαν Βουκομάνοβιτς έχει μάθει περισσότερα για την ομάδα του και ξέρει πλέον ποιες είναι οι δυνατότητες  των ποδοσφαιριστών του. Μια νίκη στο ΑΕΚ Αρένα θα σηματοδοτήσει νέα αρχή, ειδικά λίγες ημέρες πριν τον επίσης δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση. Οι ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από την Ομόνοια και την κριτική που δέχθηκαν (όχι όλοι), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ