aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έρχεται διήμερο ανακοινώσεων

Απόλλων: Έρχεται διήμερο ανακοινώσεων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεκαθαρίζουν πολύ σύντομα οι προσθήκες που ετοιμάζει ο Απόλλων. Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να προκύψουν ανακοινώσεις και όπως πληροφορούμαστε, η ενίσχυση θα αγγίξει όλες τις γραμμές. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Βορειοϊρλανδό Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος θα καλύψει τη νευραλγική θέση στην κορυφή της επίθεσης και τον Καμερουνέζο μέσο Αρνό Τζουμ. Πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις, όμως επιμένουν πως θα καταφέρουν στο τέλος να βρουν τη χρυσή τομή, με τους δύο ποδοσφαιριστές και τους συλλόγους τους.

Η σημερινή και η αυριανή ημέρα αναμένεται πως θα φέρει εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις προσθαφαιρέσεις. Με κάποιους ποδοσφαιριστές μάλιστα έχει συμφωνήσει σε όλα η διοίκηση των κυανόλευκων και έχουν πέσει οι υπογραφές. Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκαν ακόμα είναι τυπικός και έχει να κάνει με το συμβόλαιο που έχουν με την ομάδα που αγωνίστηκαν στη σεζόν 2018-19, το οποίο εκπνέει σήμερα.

Οι κυανόλευκοι χρειάζονται λύσεις παντού και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θα παραμείνει ένας βασικός κορμός, οι μετεγγραφές είναι απαραίτητες. Μάλιστα, θα είναι διπλάσιες από τις περσινές, που δεν έφεραν και τα ποθούμενα αποτελέσματα. Η έγνοια τους είναι να αποκτήσουν έτοιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα αντιμετωπίζουν προβλήματα και ούτε θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής τους.

Στη λήξασα αγωνιστική περίοδο, εκτός του Φακούντο Περέιρα, ο οποίος είχε και αυτός τα σκαμπανεβάσματα του, οι άλλοι πέρασαν… και δεν άγγιξαν. Είναι ζήτημα που δεν επιθυμούν να το ζήσουν ξανά. Γιατί αν χάθηκε η προοπτική να κατακτήσουν ένα τίτλο στην σεζόν που πέρασε, μεγάλο μερίδιο ευθύνης αγγίζει τις άστοχες προσθήκες που έγιναν το  περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ