aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Επιστροφή, προπόνηση και βασικός με ΑΠΟΕΛ!

Απόλλων: Επιστροφή, προπόνηση και βασικός με ΑΠΟΕΛ!

Ο κύβος ερρίφθη. Ο  Γιώργος Μαλεκκίδης συμπληρώνει το καρέ μετεγγραφών του Απόλλωνα τον Ιανουάριο μετά τους Παπουνασβίλι, Μπίσεσβαρ και Μπίτνερ. Έγιναν σκέψεις και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, όμως εν τέλει ο Γιάννης Πετράκης και η διοίκηση των γαλάζιων κατέληξαν στο οφθαλμοφανές. Ότι πιο επείγον ήταν η θωράκιση της μεσοαμυντικής γραμμής της ομάδας, μετά τον τραυματισμό του Φάνου Κατελάρη, την αποβολή του Γιώργου Βασιλείου και τον χρόνο προσαρμογής που θα χρειαστεί ο Αλεξάντερ Μπίτνερ.

Με επιστολή προς την Καρμιώτισσα ο Απόλλων ενημέρωσε ότι θα επανεντάξει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του (αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα των Άνω Πολεμιδιών) και μάλιστα θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη. Γνωρίζει τα πάντα για τον Απόλλων, τους πλείστους συμπαίκτες του καθώς έκανε προετοιμασία μαζί τους το Καλοκαίρι, είναι απόλυτα έτοιμος και σε εξαιρετικά κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι της 22ής αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ, αφού προκύπτει κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Μπίτνερ είναι εξαιρετικά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, ο Αγκίρε είναι εκτός ομάδας, ο Βασιλείου δεν έχει δικαίωμα, επομένως είτε θα παίξει ο Ψύχας είτε ο Μαλεκκίδης θα ριχθεί κατευθείαν στα βαθειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ