aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Επιστρέφουν με Ομόνοια (όχι οι οργανωμένοι) και τη γεμίζουν

Απόλλων: Επιστρέφουν με Ομόνοια (όχι οι οργανωμένοι) και τη γεμίζουν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο κόσμος του Απόλλωνα επιστρέφει, ή για να το πούμε καλύτερα δεν θα αφήσει μόνη την ομάδα του στα δύσκολα. Όσο η δράση αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, άλλο τόσο φουντώνει η διάθεση των φίλων του Απόλλωνα να αποτελέσουν τον δωδέκατο ποδοσφαιριστή.

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να γεμίσει και άλλο η δυτική κερκίδα. Την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Ομόνοια, το Τσίρειο αναμένεται πως θα νιώσει τη μαζικότερη προσέλευση από πλευράς των φιλάθλων των «κυανόλευκων». Η ομάδα αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, κερδίζει και προχωράει και το μόνο που χρειάζεται είναι να ζεσταθούν και άλλο οι φίλοι της.

Έχει αποδειχθεί πως οι ωραιότερες στιγμές, είναι να πανηγυρίζει ο κόσμος μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο αναδύει μια πιο όμορφη μυρωδιά στο γήπεδο, παρά στις καφετέριες και στις πολυθρόνες. Η αρχή έγινε και στο πρώτο εντός έδρας ματς με την έλευση του νέου χρόνου, αναμένεται πως η προσέλευση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ