aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Επισπεύδονται οι διαδικασίες για τον εκλεκτό, η πρόθεση της διοίκησης

Απόλλων: Επισπεύδονται οι διαδικασίες για τον εκλεκτό, η πρόθεση της διοίκησης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσει ο Απόλλων τον νέο προπονητή του. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Αμμοχώστου, Πέτρος Κονναφής, βρίσκεται στο εξωτερικό και ενημερώνει τον Νίκο Κίρζη για τις επαφές του. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή, οι κυανόλευκοι επισπεύδουν τις διεργασίες τους, ώστε στον αγώνα με την Πάφος FC (Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου) να έχουν στον πάγκο τους νέο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Σωφρόνης: «Η πρώτη μέρα με πείραξε πολύ, δύσκολα σήμερα στο Κολόσσι»

Πρόθεση του προέδρου του Απόλλωνα είναι να μην υπάρξει κανένα κενό και η ομάδα να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα, καθώς ο αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λίγκ δίνει τη δυνατότητα στον Απόλλωνα να αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Η διοίκηση πήρε σημαντική απόφαση και για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα θα πρέπει να βρει προπονητή που θα πείθει ότι θα οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Άνοιξε» την καρδιά του ο Σωφρόνης Αυγουστή και μίλησε για όλα

Ο Απόλλων έφτασε πολύ κοντά σε τίτλους τα τελευταία χρόνια, έκανε το όνομά του γνωστό στην Ευρώπη με τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και χωρίς αμφιβολία ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε τεράστια συμβολή. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Απόλλωνα για προπονητές από την Ιταλία και την Ισπανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ