aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Επίσκεψη σε έναν εκ των χορηγών

Απόλλων: Επίσκεψη σε έναν εκ των χορηγών

Επίσκεψη στο Zacharias Watches & Jewellery πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα το απόγευμα της Τρίτης 17/12. Στο κατάστημα της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ παρευρέθηκαν οι Εστεμπάν Σακέτι, Γιώργος Βασιλείου, Γιάννης Γιαννιώτας, Ζοέλ Μολ, Έκτορ Γιούστε, Σερζ Γκακπέ και ο αρχηγός Φώτης Παπουλής. Οι ποδοσφαιριστές μας έτυχαν θερμής υποδοχής του ιδιοκτήτη κ. Χάρη Χαριλάου ο οποίος τους ξενάγησε στον χώρο.

«Η εταιρεία Zacharias Watches & Jewellery είναι μια εκ των χορηγών εταιρείων του Απόλλωνα κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και επί της ευκαιρίας το Δ.Σ επιθυμεί να την ευχαριστήσει για την αγαστή συνεργασία και στήριξη με την ευχή όπως αυτή συνεχιστεί και στο μέλλον. Το κοσμηματοπωλείο Z.G.H Watches & Jewellery, δραστηριοποιείται στο χώρο των κοσμημάτων από το 1982, από τον κ. Ζαχαρία Χαριλάου με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας περιλαμβάνει, την πώληση μεγάλης ποικιλίας κοσμημάτων και ρολογιών, από τα διασημότερα «Brands» παγκοσμίως», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ