aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Επίσημη παρουσίαση συνεργασίας με Lamberts

Απόλλων: Επίσημη παρουσίαση συνεργασίας με Lamberts

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Απόλλωνας, μέσω της οποίας παρουσίασε τον χορηγό «Lamberts – The Professional Range» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την εν λόγω εταιρεία εκπροσώπησε η Όλγα Αλεξάνδρου, ενώ στο πάνελ ήταν και οι Φανούριος Κωνσταντίνου, Γιάννης Γιαννιώτας και Κρίστοφερ Θεοδώρου (μέλος του Δ.Σ.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Lamberts η οποία και θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Η εταιρεία θα αποτελεί τον «Επίσημο Χορηγό Αθλητικής Διατροφής» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Το πρωί της Δευτέρας (29/7) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι η παρουσίαση της συνεργασίας μας με την νέα χορηγό εταιρεία.

Την δημοσιογραφική διάσκεψη προλόγισε ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Καταρχάς να σας καλωσορίσουμε εδώ στο ποδοσφαιρικό σπίτι του Απόλλωνα στο Κολόσσι και στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού μας κέντρου, με αφορμή τη νέα χορηγική συνεργασία με την εταιρεία Βαρνάβα Χατζηπαναγή αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Lamberts στην Κύπρο.

Θα είναι ο επίσημος χορηγός αθλητικής διατροφής για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Απόλλωνας προσπαθεί συνεχώς να αναπτύσσει σχέσεις και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες και είναι τιμή του που θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο την εταιρεία Βαρνάβα Χατζηπαναγή τις τάξεις του».

Εκ μέρους της διοίκησης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κρίστοφερ Θεοδώρου καλωσόρισε τη νέα χορηγό εταιρεία της ομάδας μας.

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα καλωσορίζουμε την εταιρεία Lamberts στην ομάδα μας. Τέτοιου είδους συνεργασίες δείχνουν πόσο μεγάλωσε η ομάδα. Είναι πολλές οι εταιρείες οι οποίες λόγω της πορείας της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη που προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω του Απόλλωνα. Ευχόμαστε να έχουμε μια αμφίδρομη και πετυχημένη συνεργασία και για φέτος αλλά και για πολλά χρόνια.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Γενική Διευθύντρια του Φαρμακευτικού Τμήματος Κλινικής Διατροφής της χορηγού Εταιρείας κ. Όλγα Αλεξάνδρου.

Η εταιρεία Βαρνάβας Χατζηπαναγής ΛΤΔ (VHP Ltd), αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Lamberts στην Κύπρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Απόλλωνα Λεμεσού ως ο επίσημος χορηγός αθλητικής διατροφής.

Η VHP Ltd ιδρύθηκε το 1963 και έχει καταγράψει μια ιστορία πέραν των 55 χρόνων διαρκούς και επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά. Παρέχει συνεχή δραστηριοποίηση στον ευρύτερο τομέα υγείας αντιπροσωπεύοντας μεταξύ άλλων μεγάλες εταιρείες στον τομέα των φαρμάκων, της κλινικής διατροφής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των διαγνωστικών.

Η εταιρεία έχει στο επίκεντρο όλων των σχεδιασμών της ως γνώμονα τις υψηλές της αξίες και τον άνθρωπο. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της, κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του σήμερα σε όλα τα επίπεδα.

Η VHP Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Lamberts στην Κύπρο, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σε συμπληρώματα διατροφής συμπεριλαμβανομένης της αθλητικής διατροφής.

H Lamberts έχοντας σημαντική εμπειρία στην παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στα σύγχρονα και τεχνικά προηγμένα εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία λειτουργούν με αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα Good Manufacturing Practice (GMP) και σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες  από το Υπουργείο Υγείας, Φαρμάκων και τον Ρυθμιστικό Οργανισμό Προϊόντων Υγείας MHRA (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency).

Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Lamberts είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια.

Η Lamberts είναι η μοναδική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που διεξάγει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους με τα πατενταρισμένα σκευάσματα της και παρασκευάζει τα προϊόντα της σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.

Η παρασκευή των συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής στηρίχθηκε αποκλειστικά σε επιβεβαιωμένα επιστημονικά δεδομένα αθλητικής διατροφής και η ποιότητά τους αποδεικνύεται από το γεγονός ότι προτιμώνται από πολυάριθμους επαγγελματίες αθλητές και επαγγελματικές ομάδες παγκοσμίως.

Το Multi Guard Sport αποτελεί το πλέον πλήρες και ολοκληρωμένο πολυβιταμινούχο σκεύασμα για αθλητές και άτομα που ακολουθούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Περιέχει 26 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε συνδυασμό με την προσθήκη ειδικά επιλεγμένων αντιοξειδωτικών, αποτελώντας την ιδανική βάση ενός πλήρους προγράμματος αθλητικής διατροφής.

Υψηλής ποιότητας & καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ενισχυμένη με Υδατάνθρακες, Γλουταμίνη, Κρεατίνη, Βήτα Αλανίνη και HMB.

Συνδυάζεται ιδανικά με το Multi Guard Sport

Υψηλής ποιότητας & καθαρότητας πρωτεΐνη Whey ενισχυμένη με σύμπλοκους Υδατάνθρακες, Κρεατίνη, Βήτα Αλανίνη και HMB.

Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα Λεμεσού για την εμπιστοσύνη τους προς την Εταιρείας μας  εκφράζοντας τη σιγουριά ότι θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της ομάδας στην αθλητική τους διατροφή.  Ευχόμαστε στην ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού καλές επιτυχίες.

Κώστας Νικολάου – Διατροφολόγος Απόλλωνα

Καλωσορίζω την εταιρεία Lamberts και τους εκπροσώπους της στο προπονητικό μας κέντρο.

Από την δουλειά μου ως διατροφολόγος στόχος μου είναι να βοηθώ τους ποδοσφαιριστές να καλύπτουν τις υψηλές ενεργειακές τους ανάγκες οι οποίες προκύπτουν από τις προπονήσεις και το απαιτητικό πρόγραμμα που έχουν.  Για αυτό το λόγο ψάχναμε για μία εταιρεία η οποία είναι αξιόπιστη, της οποίας τα προϊόντα της να είναι κλινικά από αποδεδειγμένα για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας να μας στηρίζει η εταιρεία Lamberts. Ελπίζουμε να φέρει νέες επιτυχίες στην ομάδα μας.

Γιάννης Γιαννιώτας

«Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας θέλω να τονίσω ότι νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία.

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω τον καινούριο μας συμπαίκτη την εταιρεία Βαρνάβα Χατζηπαναγή, τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας Lamberts στη Κύπρο για τη στήριξή της.

Κάθε σοβαρός αθλητής και πόσο μάλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η διατροφή για το επάγγελμα μας.

Προτού γίνω επαγγελματίας το μόνο που με ένοιαζε ήταν να παίζω ποδόσφαιρο.

Πλέον με τα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καταλαβαίνω τη σημασία της διατροφής και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

Με την έννοια διατροφή δεν εννοούμε μόνο τις τροφές που καταναλώνουμε αλλά και τα κατάλληλα συμπληρώματα.

Ο χορηγός μας θα μας χορηγήσει με τα κατάλληλα προϊόντα για να αποδώσουμε στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ