aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Επίδειξη δύναμης, μα και βάθους

Απόλλων: Επίδειξη δύναμης, μα και βάθους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ούτε η κούραση, ούτε οι απουσίες της τελευταίας στιγμής στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν τον Απόλλωνα να φτάσει στην τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Με αναμμένες τις μηχανές, από το πολύ καλό τελευταίο εικοσάλεπτο με την Μαρσέιγ, οι κυανόλευκοι «πάτησαν» με επαγγελματικό τρόπο την Ομόνοια. Με το 2-0 στο ΓΣΠ, έφτασαν στους 12 βαθμούς και δεν βλέπουν την ώρα να πιάσουν κορυφή και να μείνουν εκεί μέχρι τέλους. Πριν και στη διάρκεια του αγώνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε ενώπιον του προβλήματα, τα οποία έπρεπε να διαχειριστεί και τα κατάφερε περίφημα.

Διαβάστε επίσης: Ανοίξτε τις πόρτες στους υγιείς φιλάθλους

Ο Γιούστε ώς γνωστό δεν μπορούσε να αγωνιστεί και στη θέση του αγωνίστηκε ο Μπρου, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε στο 62’. Ο Σαρδινέρο, στην προθέρμανση πόνεσε στο μηρό και έμεινε εκτός, έτσι κλήθηκε ο Περέιρα να αγωνιστεί βασικός. Η πληρότητα του Απόλλωνα φάνηκε και προχθές όμως, καθώς όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν πόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές είναι.

Διαβάστε επίσης: Τα πήγε καλά σε μια άγνωστη θέση

Ο Φακούντο Περέιρα, πήρε από το χέρι την ομάδα του και με δύο γκολ, την οδήγησε στην σπουδαία νίκη. Ο Αργεντινός έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, που δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του. Ο Απόλλων δεν απέδωσε τόσο καλά όσο και σε προηγούμενα παιχνίδια, όμως ήταν ουσιαστικός, άντεξε στις καλές στιγμές της Ομόνοιας και πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη.

Βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία και ελπίζουν όλοι, πως δεν θα έχει κάτι σοβαρό ο Μπρου. Πιθανό μετά τη διακοπή να είναι έτοιμος και ο Χάμπος Κυριάκου. Προς τα παρόν οι ποδοσφαιριστές, που έβγαλαν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, θα πάρουν ανάσες και θα μετά θα αρχίσουν να σκέφτονται το επόμενο τους παιχνίδι που είναι με τον Ερμή στο Τσίρειο (Σάββατο, 20/10, 18.00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ