aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Επιχείρηση-κατασκοπεία…

Απόλλων: Επιχείρηση-κατασκοπεία…

Στην Ολλανδία θα βρεθεί σήμερα ο Γιώργος Ελευθερίου για να παρακολουθήσει την Αϊντχόφεν στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Εράκλες στις 21:30. Ο Ελευθερίου θα ακτινογραφήσει την προσεχή αντίπαλο του Απόλλωνα και θα παρουσιάσει την έκθεσή του στον Σωφρόνη Αυγουστή τη Δευτέρα, εκεί όπου χρονικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης.

Τον αγώνα με την Εράκλες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ο Σωφρόνης Αυγουστή αλλά και οι παίκτες αφού ο αγώνας της ολλανδικής ομάδας θα μεταδοθεί από τη Cytavision. Στον Απόλλωνα πάντως έχουν σχεδόν μια πλήρη εικόνα της Αϊντχόφεν αφού έχουν δει αρκετά από τα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, ενώ έχουν στην κατοχή τους και αρκετά dvds από αγώνες της.

Μέσα από τις πληροφορίες και τα όσα θα δει, ο Κύπριος τεχνικός θα καταστρώσει το αγωνιστικό πλάνο αντιμετώπισης της ολλανδικής ομάδας, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να «εξοντώσει» τις «τουλίπες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ