aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έπιασαν δουλειά στις Πλάτρες (pics)

Απόλλων: Έπιασαν δουλειά στις Πλάτρες (pics)

Tο σκηνικό της προετοιμασίας στον Απόλλωνα μεταφέρθηκε από το απόγευμα της Κυριακής στις Πλάτρες. Η αποστολή της ομάδας της Λεμεσού θα καταλύσει στο ορεινό θέρετρο έως τις 15 Ιουλίου, όπου ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα ανεβάσουν κατακόρυφα τον ρυθμό εκγύμνασης ώστε οι ποδοσφαιριστές να επανακτήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τις σωματικές τους ισορροπίες.

Εννοείται πως θα γίνει μπόλικη δουλειά στις Πλάτρες με βάση το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει το προπονητικό επιτελείο, το οποίο ασφαλώς προσμέτρησε τη μεγάλη αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών. Στο πρόγραμμα προετοιμασίας, πέραν από τις διπλές προπονήσεις, υπάρχουν και φιλικοί αγώνες ώστε το σύνολο να αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Υπενθυμίζουμε ότι από τεστ κορωνοϊού θα περάσει την Δευτέρα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, δηλαδή οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο προσωπικό, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης, μετά την είδηση ότι ο Τζόρτζε Ντένιτς βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19 μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό, ερχόμενος από το Βελιγράδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ