aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έπιασαν δουλειά για ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι

Απόλλων: Έπιασαν δουλειά για ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το προανήγγειλε ο Σωφρόνης Αυγουστή πως θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στον Απόλλωνα. Θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν καλοί ξένοι, ενώ ο στόχος είναι με την ανανέωση του ρόστερ να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας. Θα αποκτηθούν 6-7 νέοι ποδοσφαιριστές και ήδη έπιασαν δουλειά ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Επιθυμία τους είναι να έρθουν οι νέοι παίκτες πριν οι κυανόλευκοι μπουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Δεν θα δούμε το περσινό σκηνικό, όπου έρχονταν παίκτες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων.

Οι προσθαφαιρέσεις και οι νεαροί παίκτες

Δεν είναι δύσκολο να βρει κάποιος τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν με το τέλος της σεζόν. Ο Απόλλων ψάχνει για ενίσχυση και των τριών γραμμών. Θα λάβουν όμως υπόψη και τις δυνατότητες των Κύπριων ποδοσφαιριστών. Οι δύο Σπόλιαριτς, ο Ψύχας, ο Πίττας, ο Καρώ και ο Παπαμιχαήλ θα προσεχθούν. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν καλές κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα τα τελευταία χρόνια και δεν θα πρέπει να μειώνεται η προσπάθεια. Στη φετινή όμως σεζόν το πιο σημαντικό λάθος ήταν πως δεν έγινε φρεσκάρισμα στην κρίσιμη περίοδο του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ