aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έπαιξε με τη φωτιά και το πλήρωσε!

Απόλλων: Έπαιξε με τη φωτιά και το πλήρωσε!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πάτησε σε… νάρκη ο Απόλλων. Εξήλθε ισόπαλος 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», γιατί παρότι προηγήθηκε με τον πρώτο του σκόρερ, Ντιγκινί (πέναλτι 43’), στο τελευταίο ημίωρο έχασε τη συγκέντρωσή του και όχι μόνο «τιμωρήθηκε» από τον Ντανίλο (66’), αλλά έμεινε και με παίκτη λιγότερο μετά από κλοτσιά που έριξε ο Βασιλείου στον Σανκό (78΄). Κάτι που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει τη νίκη όπως ακριβώς θα ήθελε.

Το παιχνίδι δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα ποιότητας, αλλά είχε καλό ρυθμό και η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι και το τελικό σφύριγμα. Η ομάδα της Λεμεσού διατηρήθηκε άλλη μία αγωνιστική στην κορυφή, πλην όμως είδε τη διαφορά από την Ομόνοια (-1) και την ΑΕΛ (-3) να ψαλιδίζεται.

Είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές φάσεις για να πετύχει περισσότερα από ένα τέρματα, ωστόσο λίγο η αστοχία και λίγο τα δοκάρια δεν το επέτρεψαν. Ο Πίττας, βλέπετε, μέσα σε ένα δίπλεπτο (51΄, 52΄) είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Βεσελόφσκι και, αυτομάτως, οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν σε σημαντικό χρονικό σημείο να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ