aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ενοχλημένοι με τον Ντάνιελ Λάρσον

Απόλλων: Ενοχλημένοι με τον Ντάνιελ Λάρσον

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στον Απόλλωνα ποτέ δεν έκρυψαν πως ο Ντάνιελ Λάρσον είναι η πρώτη τους επιλογή για τη θέση του μεσοεπιθετικού που θα συμπληρώσει το ρόστερ. Η καθυστέρηση της τελικής του απόφασης και κυρίως, να στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο στα γραφεία του Απόλλωνα, αναγκάζει τη διοίκηση να ψάχνει στην αγορά για να βρει άλλη λύση.

Αυτό που έχει ενοχλήσει τη διοίκηση είναι πως ενώ έχει αναφέρει ο Λάρσον πως η πρόταση που του έχει υποβάλει ο Απόλλων είναι ικανοποιητική, δεν έχει ακόμα υπογράψει, κάτι που ίσως δείχνει πως ο Σουηδός περιμένει κάτι άλλο. Ο Νίκος Κίρζης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του, αλλά και στην τεχνική ηγεσία, να ψάξουν την αγορά για να εντοπίσουν άλλον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα της Λεμεσού. Φυσικά, αν μέχρι να βρεθεί άλλη επιλογή ο Λάρσον απαντήσει, εννοείται πως ο Σουηδός θα πάρει θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια/Ανόρθωση/ΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Διασφάλιση δικαιοσύνης με απώλειες

Όσον αφορά στο θέμα της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα, η διοίκηση του Απόλλωνα συμπλέει με την ΚΟΠ και με το αίτημα για παρουσία κόσμου  τουλάχιστον στο 33 % της χωρητικότητας των γηπέδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ