aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ενισχύθηκε το τεχνικό τιμ, ένας παλιός γνώριμος σε αυτό!

Απόλλων: Ενισχύθηκε το τεχνικό τιμ, ένας παλιός γνώριμος σε αυτό!

Ενίσχυση στο τεχνικό τιμ ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα μετά την αποχώρηση του Περικλή Παπαπαναγή. Σύμφωνα λοιπόν με την πιο κάτω πληροφόρηση, ο Μιγκέλ Μπεντόγια και ο Γιώργος Ελευθερίου συμπεριλήφθηκαν στο τεχνικό τιμ των κυανόλευκων της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ  ανακοινώνει την ένταξη των Μίγκελ Μπεντόγια και Γιώργου Ελευθερίου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά τον Ιανουάριο του 2018, από νέα θέση και με σαφώς περισσότερες ευθύνες.

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια διατήρησε στενή επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας μας αποδεικνύοντας εμπράκτως το δέσιμο του με τον Απόλλωνα, με αποκορύφωμα το ταξίδι του στην Μασάλια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ολυμπίκ Μαρσείγ.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται και στους δυο κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, με πολλές και σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ