aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ενημερώνει για τους τρεις διεθνείς

Απόλλων: Ενημερώνει για τους τρεις διεθνείς

Αναφορά στους τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, Ιωάννη Πίττα, Χαράλαμπο Κυριάκου και Ανδρέα Παναγιώτου, οι οποίοι κληθηκαν στην Εθνική ομάδα Κύπρου, κάνει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Απόλλων.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχεται η εθνική ομάδα Κύπρου ενόψει των διεθνών φιλικών εκτός έδρας αναμετρήσεων με Ουγγαρία και Ουκρανία στις 4 και 7 Ιουνίου αντιστοίχως.

Τρεις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα συμπεριλαμβάνονται στην κλήση του ομοσπονδιακού της Εθνικής Ανδρών Νίκου Κωστένογλου.

Οι Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου και Ανδρέας Παναγιώτου θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της εθνικής Κύπρου και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.

Ο Ιωάννης Πίττας πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών στις 13/10/2019 με αντίπαλο τη Ρωσία και μέχρι σήμερα σημείωσε 15 διεθνείς συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Χαράλαμπος Κυριάκου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος στο διεθνές φιλικό στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία στις 3/5/2014. Συνολικά αγωνίστηκε 34 φορές.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου επανήλθε στην Εθνική Ανδρών μετά από δύο χρόνια. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη και μοναδική φορά με την εθνική στις 22/3/2017 στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Καζακστάν στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ