aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ενέργειες εδώ και τώρα

Απόλλων: Ενέργειες εδώ και τώρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων δεν παρουσιάστηκε ποτέ στα εφτά παιχνίδια που έδωσε με την ίδια ενδεκάδα. Είτε με τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, είτε με τον Σωφρόνη Αυγουστή, κάθε αγωνιστική υπήρχαν προβλήματα. Προψές έμειναν εκτός βασικά στελέχη, όπως οι Χάμπος, Πέδρο, Σελάγια και Ρομπέρζ.

Βρέθηκαν στον πάγκο οι Σατσέτι και Παπουλής, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια δεν έβγαιναν από την ενδεκάδα. Φαίνεται ξεκάθαρα πως έγιναν λάθη στον προγραμματισμό, τα οποία πληρώνει τώρα η ομάδα. Δεν είναι θέμα να επιρριφθούν ευθύνες δεξιά και αριστερά, ούτε μετά από δύο κολλητές ήττες να ενοχοποιηθούν κάποιοι. Στον Απόλλωνα γνωρίζουν τι φταίει κι αν χάθηκε η σπίθα του ενθουσιασμού, αυτό ίσως να οφείλεται και σε κρούσματα απειθαρχίας.

Οι 35 μέρες που έλειψε ο Αυγουστή θα είναι πάντοτε ένα ερωτηματικό. Ήταν όλα μέλι-γάλα ή κάποια θέματα δεν ελέγχθηκαν και τώρα εξελίσσονται σε γάγγραινα; Ακούστηκαν πολλά για προστριβές ποδοσφαιριστών, για διαφωνίες και έριδες, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί από τα επίσημα χείλη των «κυανόλευκων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ