aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ένας και μοναδικός ο στόχος…

Απόλλων: Ένας και μοναδικός ο στόχος…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλων, μετά την ευρεία νίκη επί της Αναγέννησης θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και για πρώτη φορά να ζευγαρώσουν τις νίκες τους. Δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τους πρωτοπόρους.

Οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών και θα επιδιώκουν σε κάθε παιχνίδι το τρίποντο, προσδοκώντας να πλησιάσουν όσο πιο πολύ γίνεται τις ομάδες που βρίσκονται στις πιο πάνω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να έχει λεχθεί πως ο αρχικό στόχος αλλάζει, όμως θα κυνηγήσουν κάθε ελπίδα μέχρι τέλους. Αν θα επανέλθουν, είναι κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες πέντε με έξι αγωνιστικές.

Σήμερα, με αντίπαλο τη Δόξα, ούτε λόγος να γίνεται για νέα βαθμολογική απώλεια. Μόνο νίκη είναι ο στόχος. Θέλει να κερδίσει μέσα στο Μακάρειο και να τονωθεί ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών.

Με πιθανό διπλό θα κερδίσει και ηρεμία, τη στιγμή που θα ακολουθήσουν δυο ματς (με τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα) που και πάλι θα έχει τον τίτλο του φαβορί και με λίγη προσοχή μπορεί να φθάσει στο απόλυτο και να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της διάκρισης. Σε αντίθετη περίπτωση τα μουρμουρητά όλο και θα αυξηθούν και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην ομάδα.

Ο Πέδρο Εμανουέλ αναμένεται να παρουσιάσει και σήμερα την ομάδα του με δύο επιθετικούς. Οι Γκιέ Γκιέ και Μαγκλίτσα δίνουν δυναμική στην επιθετική γραμμή. Δίπλα σ’ αυτούς θα είναι και οι Παπουλής και Ντα Σίλβα. Άλλοι δύο έμπειροι και ικανοί ποδοσφαιριστές.

Ο Απόλλων για να ελπίζει στην αντεπίθεση, θα πρέπει να αυξήσει σε κάθε παιχνίδι το χρονικό διάστημα της καλής απόδοσής του. Και για να πετύχει αυτή η συνταγή, δεν φτάνει μόνο η καλή απόδοση 4-5 ποδοσφαιριστών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Στυλιανού, Γκόμες, Αγγελή, Μακρίδη και Πέδρο. Ο Ρέινολντς εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, λόγω της απουσίας του Ρομπέρζ και της μη ετοιμότητας του Αγγελή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ