aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ενάμιση μήνα εκτός ο Καραγιόλ, 10 ημέρες ο Σουμά!

Απόλλων: Ενάμιση μήνα εκτός ο Καραγιόλ, 10 ημέρες ο Σουμά!

Με σημαντικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλων ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο Στάδιο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα έχοντας σημαντικές απουσίες, αφού ως γνωστό θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου με κάρτες Σακέτι, και τους παροπλισμένους με προβλήματα τραυματισμών Σουμά, Καραγιολ, Γιούστε και Μπρού.

Ο Σουμά ταλαιπωρείτε από μυϊκό πρόβλημα στους οπίσθιους μοιραίους (εκτός 10 περίπου ημέρες). Ο Καραγιόλ ταλαιπωρείτε από πρόβλημα στο ισχίο το οποίο αποκόμισε προς το τέλος του αγώνα με την Δόξα (υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για 6 περίπου εβδομάδες).

Ο Κέβιν Μπρού συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και υπολογίζεται ότι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική.

Αντίθετα και πιο ευχάριστα νέα προκύπτουν στην περίπτωση του Μάγκλιτσα ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προλάβει το ντέρμπι. Όσο αφορά τον Γιούστε, συνεχίζει το πρόβλημα αποκατάστασης του, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στις αρχές Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ