aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ένα το βασικό ζητούμενο

Απόλλων: Ένα το βασικό ζητούμενο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που έψαχνε ο Απόλλων το πέτυχε απέναντι στην Ένωση. Ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί και παρόλο που ήλθαν με αγχωτικό τρόπο, αυτοί είναι που μετρούν στο τέλος της ημέρας. Ωστόσο, εάν θέλει να κυνηγήσει με αξιώσεις τον τίτλο πρωταθλήματος θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του. Άλλωστε όλα τα ματς που ακολουθούν είναι ντέρμπι και έχουν ψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται σταθερότητα σε πολλούς τομείς. Στην απόδοσή της αφού πρώτα την ανεβάσει σε ψηλά στάνταρ βάσει ποιότητας του ρόστερ του. Δεν μπορεί με μια του ύψους και δύο του βάθους. Παράλληλα ψάχνει και σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, που θα τονώσουν το ηθικό και θα δώσουν δυναμική. Εφόσον πετύχει τα πιο πάνω, θα βρει την ηρεμία του και μαζί ο κόσμος του την ισορροπία στα συναισθήματά του. Γιατί, όπως είπε και ο Πετράκης μετά το ματς με το Παραλίμνι «κάνουμε ένα παιχνίδι καλό είμαστε η Μπαρσελόνα, κάνουμε ένα παιχνίδι κακό δεν αξίζουμε».

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού θα ξεκινήσουν τη μάχη των πλέι οφ από την τρίτη θέση και μείον δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ομόνοια. Γι’ αυτό το ντέρμπι της Δευτέρας με την Ανόρθωση κρίνεται ως σημαντικό, αφού στο ενδεχόμενο μη επιτυχίας και νίκης της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού η ψαλίδα θα ανοίξει στους πέντε βαθμούς και ο Απόλλων θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Τίποτα δεν θα κριθεί αλλά θα γίνουν πολύ πιο ζόρικα τα πράγματα στη συνέχεια. Γιατί δεν θα υστερεί μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Τομέας σημαντικός, ιδιαίτερα στη φάση που εισέρχεται το πρωτάθλημα.

Το γκολ του Γκεριέ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα αλλά και αυτό του Μπένσοπ μετά από 107 ημέρες, συγκαταλέγονται στα θετικά της πρόσφατης επιτυχίας. Ο πρώτος θεωρείται βέβαιο ότι θα καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όσον αφορά στον Μπένσοπ, είναι γκολ που θα του ανεβάσει την ψυχολογία, αναμένοντας από τον προπονητή του περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ