aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ένα «διαμάντι» από την Αιτή με €18.000 το μήνα

Απόλλων: Ένα «διαμάντι» από την Αιτή με €18.000 το μήνα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Eίναι αλήθεια πως ο Απόλλων από τον Ιανουάριο και έπειτα έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο στράφηκαν στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά στην πράξη η μετεγγραφική κίνηση που άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας ήταν άλλη. Αυτή, φυσικά, του Ντόναλντ Γκεριέ.

Μέχρι και τον αγώνα με την Ένωση, για την 26η αγωνιστική, ο Γιάννης Πετράκης έβλεπε την ομάδα του να έχει μια μονοδιάστατη ανάπτυξη. Μόνο από τα δεξιά με τον Ζοάο Πέδρο να αναγκάζεται να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά του συνέχεια, αφού από τα αριστερά χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε είτε τον Βασιλείου είτε τον Ψύχα δεν μπορούσαν οι δυο τους να προσφέρουν στο δημιουργικό κομμάτι. Στην αριστερή πλευρά στην αρχή της σεζόν υπήρχε ο Αγκίρε, ο οποίος όμως περισσότερο ήταν στο ιατρικό δελτίο παρά στο γήπεδο κατά το εξάμηνο της παρουσίας του στο Κολόσσι, στη φετινή σεζόν.

Η παρουσία, λοιπόν, του Γκεριέ έφερε  ισορροπία στο παιχνίδι του Απόλλωνα επιθετικά, ενώ παράλληλα απέκτησε σταθερότητα στην αμυντική του συμπεριφορά. Εκεί που όλες οι ομάδες προσπαθούσαν να επιτεθούν και να πλήξουν τον Απόλλωνα από την αριστερή πλευρά, πλέον αδυνατούν να κάνουν κάτι τέτοιο αφού ο Γκεριέ παρουσιάζεται εξίσου καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Αϊτιανός μπακ που ήρθε από την Καραμπάχ, έδωσε όμως και λύσεις στο σκοράρισμα για την ομάδα της Λεμεσού. Οι άλλοι αμυντικοί του Απόλλωνα συνολικά έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ, με σκόρερ τον Ζοάο Πέδρο. Μόνος του ο Γκεριέ έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι στιγμής τρία τέρματα.

Και όσοι αναρωτιούνται πόσα χρήματα κοστίζει στον Απόλλωνα ο αριστεροπόδαρος μπακ η απάντηση είναι 18.000 ευρώ το μήνα, που δεν τον κατατάσσουν καν στη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ