aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έλυσε την σιωπή του, προανήγγειλε αποφάσεις!

Απόλλων: Έλυσε την σιωπή του, προανήγγειλε αποφάσεις!

Σιγή ιχθύος επικρατούσε από πλευράς Απόλλωνα από χθες το μεσημέρι σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε στο Τσίρειο και την αδειοδότηση του. Η ομάδα της Λεμεσού δεν τοποθετήθηκε και παρόλο που το στάδιο της Λεμεσού εξασφάλισε την άδεια λίγες ώρες αργότερα (!) οι κυανόλευκοι εξέδωσαν την πιο κάτω ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζουν πως σύντομα θα πάρουν αποφάσεις.

Αναλυτικά:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ εκφράζει τις ειλικρινείς απολογίες του προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την όποια αναστάτωση προέκυψε τις τελευταίες ώρες με αφορμή την υπόθεση αδειόδοτησης του Τσιρείου Σταδίου και την διεξαγωγή ή όχι του αγώνα της πρεμιέρας του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος 2020-2021 ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (22/08) με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς και τελικά θα διεξαχθεί κανονικά.

Αναστάτωση η οποία δεν ήταν προϊόν δικής μας ευθύνης, αλλά των αρμόδιων αρχών του Τσιρείου Σταδίου οι οποίες δεν διεκπεραίωσαν την όλη διαδικασία εντός των χρονοδιαγραμμάτων τα οποία έθεσε εδώ και πάρα πολύ καιρό η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων.

Το αν κατέστη δυνατόν να πετύχουμε το αυτονόητο και να αγωνιστούμε στην φυσική μας έδρα, αυτό οφείλεται στις συντονισμένες και επίμονες ενέργειες του Απόλλωνα.

Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα οξύμωρο εν έτει 2020 να ταλαιπωρείται ένας ολόκληρος ποδοσφαιρικός σύλλογος, οι χιλιάδες υποστηρικτές του και άλλοι κρατικοί λειτουργοί, γιατί η ευθύνη και η συνέπεια είναι αισθήματα τα οποία απουσιάζουν επιδεικτικά από Διοικητικά Συμβούλια και από τα άτομα τα οποία κατέχουν νευραλγικές θέσεις για να ασκούν το λειτούργημα για το οποίο τους εμπιστευτήκαν η πολιτεία και ο απλός πολίτης.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού θα αξιολογήσει με ψυχραιμία την όλη κατάσταση και τις επόμενες ημέρες θα λάβει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη συνεργασία του με τις Αρχές του Τσιρείου Σταδίου.

Ευχόμαστε στο φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα καλή ποδοσφαιρική περίοδο ευχόμενοι ότι η ομάδα μας θα εκπληρώσει τους μεγάλους της στόχους σε Κύπρο και Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ