aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έκτακτη συνεδρία, ανακοινώνει αποφάσεις ο Κίρζης

Απόλλων: Έκτακτη συνεδρία, ανακοινώνει αποφάσεις ο Κίρζης

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Λεμεσού τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέδρια του Διοικητικού Συμβουλίου όπου θα συζητηθούν σημαντικά θέματα τα οποία άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση των γαλάζιων τα όσα θα αποφασισθούν στην έκτακτη συνεδρία θα κοινοποιηθούν στον κόσμο και τα ΜΜΕ μέσω συνέντευξης Τύπου την ερχόμενη βδομάδα.

«H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι τις αμέσως επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέδρια του Διοικητικού Συμβουλίου όπου θα συζητηθούν σημαντικά θέματα τα οποία άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ενημέρωση για την εν λόγω συνεδρίαση καθώς και γι’ αλλά θέματα, θα κοινοποιηθούν στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ