aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Εκεί που την πονά…

Απόλλων: Εκεί που την πονά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από δυσκολίες άλλο τίποτε! Ο Απόλλων τις έχει συνεχώς στα πόδια του και φυσικό ήταν απόψε να μην του γίνει εξαίρεση. Οι κυανόλευκοι στο «Grbavica» του Σεράγιεβο καλούνται να ορθώσουν ανάστημα και να κτυπήσουν στα αδύνατα σημεία της Ζελέζνιτσαρ. Οι Βόσνιοι κυριαρχούν στο δικό τους πρωτάθλημα και έχουν έναν «αέρα», αλλά οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή είναι αποφασισμένοι να τους ανατρέψουν κάθε σχέδιο που έχουν για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνταντίνου ήταν ξεκάθαρος χθες, στις δηλώσεις του, πως ο Απόλλων στοχεύει νίκη μέσα στο Σεράγιεβο. «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ζελέζνιτσαρ, με μοιρασμένες τις πιθανότητες, όμως γνωρίζοντας στην Ευρώπη πως το εκτός έδρας τέρμα διαφοροποιεί τα δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού, πάμε για να σκοράρουμε. Πάμε για να κερδίσουμε, αυτή είναι η προσέγγισή μας. Αν πάμε για την ισοπαλία θα χάσουμε. Αυτό είναι σίγουρο.

Το άγχος και η πίεση είναι στους Βόσνιους γιατί αγωνίζονται στην έδρα τους. Γνωρίζουν ότι ο Απόλλων είναι επιθετική ομάδα με αρκετή ποιότητα μπροστά και ξέρουν πως αν δεν πάρουν ένα καθαρό αποτέλεσμα στο Σεράγεβο θα έχουν δύσκολο έργο στη Λευκωσία. Θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να σκοράρουμε ένα ή περισσότερα τέρματα και να πάρουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας δώσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού».

Οι κυανόλευκοι είναι πάντως αισιόδοξοι και στην πτήση από τη Λάρνακα στο Σεράγιεβο, αλλά και στη χθεσινή προπόνηση ήταν διάχυτη η πίστη, πως η ομάδα τους έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει. Οι Βόσνιοι θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους, αλλά αυτό δεν τους εξασφαλίζει το αποτέλεσμα που θέλουν. Πιο πολύ, σύμφωνα με την εμπειρία και την ποιότητα των δύο ομάδων, θα εξαρτηθούν όλα από την απόδοση που θα έχει ο Απόλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ