aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Eκεί που έγινε η ζημιά κι αυτά που τον... έκαψαν

Απόλλων: Eκεί που έγινε η ζημιά κι αυτά που τον… έκαψαν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με οδηγό τις δύο εμφανίσεις με την Ένωση και τον ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων αναμένεται πως θα ανέβει και άλλο στη συνέχεια, με στόχο να πλησιάσει την κορυφή. Η φλόγα και το πάθος φάνηκε να επιστρέφουν στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος πιο πεισμωμένος από ποτέ εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Μπορεί να είναι μακριά από την πρώτη θέση, όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, οπόταν αυτό που χρειάζονται οι «κυανόλευκοι» είναι ένα σερί με νίκες. Μην ξεχνάμε πως ο Απόλλων έχει βγάλει και ένα σερί με ντέρμπι (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΕΚ). Εδώ έχει γίνει η μεγάλη ζημιά, καθώς από τους δεκαπέντε διαθέσιμους βαθμούς εξασφάλισε μόνο δύο! Κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί ποτέ με προπονητή τον Σωφρόνη Αυγουστή, αν και οι αποτυχίες δεν καταλογίζονται σε αυτόν, καθώς μόνο σε δύο φετινά ντέρμπι ήταν στον πάγκο, αυτά με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ. Ό,τι έγινε-έγινε όμως και στον Απόλλωνα κοιτάζουν μπροστά, έτσι ώστε στα παιχνίδια που ακολουθούν, να μην υπάρξουν απώλειες.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ένα πρόγραμμα στη συνέχεια, στο οποίο είναι ικανοί να έχουν το απόλυτο. Θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα (εκτός) και ακολούθως θα δώσουν τρία σερί παιχνίδια στο Τσίρειο, με τη Νέα Σαλαμίνα, την ΑΕΚ και την Ανόρθωση, ενώ στον τελευταίο αγώνα για το 2019 θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Πάφος FC. Σε αυτή την πεντάδα των παιχνιδιών θα κριθούν πολλά, κατά πόσο η ομάδα της Λεμεσού θα πλησιάσει τους πρωτοπόρους ή θα παραμείνει εκεί που είναι τώρα. Κάθε ματς θα είναι και διαφορετικό, όμως για να ελπίζουν οι «κυανόλευκοι» πως θα κάνουν βήματα προς τα εμπρός, δεν θα πρέπει να έχουν σημαντικές απώλειες.

Η μπάλα βρίσκεται καθαρά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του και οι ικανότητες τους θα φανούν μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν η αντεπίθεση φέρει μαζεμένους βαθμούς, τότε η διάθεση θα ανέβει και με τις κινήσεις που θα γίνουν τον Γενάρη, η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ