aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων... εκδρομές και ευρωπαϊκά

Απόλλων… εκδρομές και ευρωπαϊκά

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ)

Νέα Σμύρνη, Νίκαια, Ρώμη και τώρα Λίβερπουλ. Τέσσερις διαφορετικοί προορισμοί μ’ ένα κοινό, ωστόσο, στοιχείο. Τη μαζική προσέλευση του κόσμου του Απόλλωνα. Την πρώτη φορά, το 1998, εκατοντάδες φίλοι των «κυανόλευκων» ταξίδεψαν για Αθήνα, αφού η ομάδα της Λεμεσού διεκδικούσε την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων κόντρα στον Πανιώνιο.

Μία εικόνα που παρατηρήθηκε ξανά μετά από δεκαπέντε χρόνια, αφού η πρόκληση της πρόκρισης για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ οδήγησε περίπου 800 φίλους του Απόλλωνα να βρεθούν στη Νίκαια για το παιχνίδι με τη Νις. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, οι Απολλωνίστες φρόντισαν να κάνουν νέο ρεκόρ προσέλευσης σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, με 1.500 να στηρίζουν την ομάδα τους κόντρα στη Λάτσιο στο «Ολίμπικο». Ένα ρεκόρ που δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ, αφού εκτιμάται ότι 2.500-3.000 φίλοι των κυπελλούχων θα βρεθούν απόψε στο «Γκούντισον Παρκ» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με αντίπαλο την Έβερτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ