aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Είπε το «ναι» ο Μπένσοπ!

Απόλλων: Είπε το «ναι» ο Μπένσοπ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τέλος στην αγωνία για τους φίλους του Απόλλωνα! Ο Τσάρλισον Μπένσοπ είπε το πολυπόθητο «ναι» στη διοίκηση Νίκου Κίρζη όσον αφορά στην αναπροσαρμογή συμβολαίου (μείωση 7,5%) και έτσι, θα συνεχίσει να αποτελεί ισχυρή επιλογή για τον Σωφρόνη Αυγουστή στη γραμμή κρούσης. Επιστρέφει την Κυριακή στην Κύπρο, θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Ο δυναμικός επιθετικός «μετακόμισε» στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και μέσα σε ένα δίμηνο, πρόλαβε να πείσει για την αγωνιστική αξία του. Μπήκε με… φόρα στην ομάδα της Λεμεσού και τουλάχιστον έως τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, αποτέλεσε βασική επιλογή για τον προπονητή του. Έπαιξε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος ή αν το προτιμάτε σε 574 λεπτά, παραβιάζοντας 3 φορές την αντίπαλη εστία. Ο Τσάρλισον Μπένσοπ είχε σκοράρει δις στο ματς με τη Δόξα (22/2) και μία φορά με τον Εθνικό Άχνας (26/1), κερδίζοντας ισάριθμες φορές η ομάδα του.

Άλλες 4 συμμετοχές κατέγραψε στο κύπελλο, μετρώντας 2 τέρματα σε 371 λεπτά. Σκόραρε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (22/1) και τον Εθνικό Αχνας (19/2), με τον Απόλλωνα να κερδίζει εκ νέου. Σούμα; Πέντε γκολ σε 11 ματς (945 λεπτά). Πριν έλθει στην Κύπρο, υπενθυμίζουμε, αγωνιζόταν στην Γκρόνιγκεν ενώ στην έως τώρα καριέρα του φόρεσε τη φανέλα των Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ανόβερο και Ινγκολσταντ.

Ανοικτό παραμένει το θέμα με τον Εμίλιο Ενσούε. Εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις για το κατά πόσον θα παραμείνει τελικά στην ομάδα. Διοίκηση και προπονητής, όπως ειπώθηκε προ ημερών επισήμως, εμφανίζονταν προβληματισμένοι με τη στάση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ