aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Είναι στα καλύτερά του και φαίνεται

Απόλλων: Είναι στα καλύτερά του και φαίνεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων είναι στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα. Το επιβεβαιώνουν οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του. Σε μια περίοδο, που δεν άρχισαν καλά οι «κυανόλευκοι», ενώ παράλληλα ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς (Γιούστε, Χ. Κυριάκου, Ρομπέρζ, Γκακπέ, Περέιρα), τώρα «βγάζουν μάτια». Δεν υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει γι’ αυτό. Και δεν ξεχνά κανείς πως μόλις πρόσφατα αποχώρησε και ο Σελάγια. Στην ομάδα μπήκαν νέα πρόσωπα.

Οι Ματέι, Ντένιτς και Μπένσοπ, όμως σε χρόνο ρεκόρ και οι τρεις τους εισήλθαν στο πετσί της νέας τους ομάδας. Το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι Σάλαϊ, Αγκίρε, Γκακπέ, Γιαννιώτας, Ενσούε και Μολ. Και οι πέντε είναι στα καλύτερά τους και ένας «φωνάζει» στον άλλο πως είναι καλύτερός του. Ο Σάλαϊ άρχισε με μέτριες εμφανίσεις, όμως εδώ και δύο μήνες κλέβει τις εντυπώσεις. Ο Αγκίρε είναι σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ επιθετικά είναι μόνιμα πρωταγωνιστής.

Ο Γκακπέ άργησε να πάρει μπρος, αλλά τώρα παρουσιάζεται ανεβασμένος, ο Γιαννιώτας είναι μόνιμα στους διακριθέντες, ενώ ο Μολ, αποδεικνύεται σταθερός και σε κάθε παιχνίδι έχει φανταστικές αποκρούσεις στο ενεργητικό του. Κοντά σε αυτούς προσθέστε τους παλιούς, τον Παπουλή, τον Πέδρο και τον Σατσέτι. Και οι τρεις τους καθοδηγούν με μαεστρία τους συμπαίκτες τους με απαράμιλλο πάθος και ψηλές επιδόσεις.

Ο Απόλλων έχει ακόμη δρόμο να διανύσει, όμως όλη η ομάδα είναι σε άριστη κατάσταση και καμιά αλλαγή δεν φαίνεται να την επηρεάζει. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι τέτοιος που όποιοι και να αγωνιστούν δηλώνουν πανέτοιμοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσουν άπαντες στον ίδιο ρυθμό, με το ίδιο πάθος και αυτοπεποίθηση που τους διακρίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ