aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Εγκλώβισαν τρεις ώρες τους οπαδούς μας, καταγγελία σε ΟΥΕΦΑ

Απόλλων: Εγκλώβισαν τρεις ώρες τους οπαδούς μας, καταγγελία σε ΟΥΕΦΑ

Ο Απόλλων με ανακοίνωση του, συγχαίρει όλους τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Γερμανία και τονίζει ότι η παρουσία τους θα μείνει χαραγμένη στην σύγχρονή Ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα, αναφέρει ότι ο σύλλογος έχει ήδη προβεί σε καταγγελίες στην ΟΥΕΦΑ.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να συγχαρεί τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι ταξίδεψαν στην Γερμανία για να στηρίξουν και να χειροκροτήσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού στην δύσκολη εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ.

Μια παρουσία η οποία θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου.

Η αθλητοπρεπής και κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι του Απόλλωνα, τόσο εντός όσο και εκτός σταδίου μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε για τα όσα τραγελαφικά γεγονότα διαδραματίστηκαν κατά την παραμονή του φίλαθλου κοινού της ομάδας μας στη Γερμανική πόλη, προϊόν της “περίεργης” συμπεριφοράς της τοπικής αστυνομίας, η οποία άλλα μέτρα παρουσίασε στις σχετικές συσκέψεις ασφαλείας που προηγήθηκαν του αγώνα, κι άλλα υιοθέτησε τόσο πριν και κυρίως μετά την ολοκλήρωση του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη κι αδικαιολόγητη ταλαιπωρία εκατοντάδων οπαδών μας οι οποίοι παρέμεναν για περισσότερο απο τρεις ώρες εγκλωβισμένοι σε παρακείμενο δάσος (πίσω από το στάδιο).

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας μας να αναχωρήσουν για τους προορισμούς τους χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, αποτέλεσμα της κάκιστης οργάνωσης των γερμανικών αρχών.

Το Διοικητικο Συμβουλίο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα εκφράζει την αμέριστη στήριξη του σε όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και εχει ήδη προβεί σε καταγγελίες στα αρμόδια σώματα της ΟΥΕΦΑ ζητώντας εξηγήσεις για την προκλητική και ανεξήγητη συμπεριφορά της γερμανικής αστυνομίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ