aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Εφαλτήριο για νέες κατακτήσεις

Απόλλων: Εφαλτήριο για νέες κατακτήσεις

Κάθε βαθμός έχει ιδιαίτερη σημασία και απόψε με αντίπαλο την ΑΕΛ δεν θέλουν να έχουν καμιά απώλεια. Είναι ντέρμπι, δεν αμφιβάλλει κανείς, αλλά στον Απόλλωνα δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Το αντιμετωπίζουν σαν εφαλτήριο για να κάνουν, πρώτα, ποδαρικό με νίκη στη φάση των πλέι οφ και δεύτερο για να μην χάσουν άλλο έδαφος στην μάχη για τον τίτλο, αφού είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Ανόρθωση.

Το παιχνίδι, όπως και αν το δει κάποιος είναι κομβικής σημασίας, γι΄αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος. Θα βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά όπως και να το κάνουμε το σημερινό έχει διπλή και τριπλή σημασία. Οι ποδοσφαιριστές είναι από κάθε άποψη έτοιμοι και στο μυαλό τους έχουν την ίδια φιλοσοφία, όπως σε κάθε ματς με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο.

Τον Απόλλωνα των τελευταίων μηνών χαρακτηρίζει το πάθος και η συγκέντρωση, τα οποία σε συνδυασμό με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι σε θέση να τους οδηγήσουν στη νίκη. Εκτός πλάνων θα είναι οι Μαγκλίτσα, Κυριάκου και Σεμέδο. Οι λύσεις όμως υπάρχουν και ο τεχνικός του Απόλλωνα απέδειξε πως ξέρει να βρίσκει τις επιλογές για κάθε θέση και να δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεση του τους Σατσέτι, Σαρδινέρο και Ρομπέρζ που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Ερωτηματικό αποτελεί κατά πόσο θα μείνει εκτός ο Σέρζιο για να ξεκινήσει ο Σαρδινέρο. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Πέδρο θα μεταφερθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Το πιθανότερο όμως, είναι πως οι Σέρζιο, Πέδρο θα καλύψουν το δεξί άκρο, καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις τους είναι ικανοποιητικές.

Βάσει δεδομένων η ενδεκάδα του Απόλλωνα απόψε θα έχει το ακόλουθο σχήμα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε. Στα δύο άκρα, θα είναι ο Σέρζιο με τον Βασιλείου, χωρίς όμως να αποκλείεται να δούμε στη θέση του δεύτερου τον Γκόμες. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βινίσιους με τον Ρομπέρζ και στην μεσαία γραμμή, οι Σατσέτι, Μπεντόγια και Ντα Σίλβα. Στη κορυφή θα είναι ο Πίεχ και στα άκρα οι Πέδρο – Παπουλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ