aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έδωσε πολλές λύσεις σε Κύπρο και Ευρώπη

Απόλλων: Έδωσε πολλές λύσεις σε Κύπρο και Ευρώπη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Εμίλιο Σελάγια σήκωσε σχεδόν μόνος του το βάρος στην επιθετική γραμμή. Ο Άντον Μάγκλιτσα ήταν ντεφορμέ και τραυματίας και ο Αργεντινός πήρε πάνω του, όλο το βάρος. Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας δέκα γκολ.

Μπορούσε για περισσότερα, όμως δεν πήρε ανάσες, δεν είχε σε καλή κατάσταση τον Κροάτη και όταν ξεκίνησε η β’ φάση, δεν έδωσε τα αναμενόμενα. Πολύ σημαντικό κεφάλαιο ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος θα είναι στις επάλξεις τη νέα σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Σελάγια έδωσε λύσεις και στα παιχνίδια της ομάδας του στην Ευρώπη, όπου θαυμάστηκε. Έδειξε απόλυτα προσαρμοσμένος στο 4-2-3-1 και στο 3-5-2. Σαν κλασικός σέντερ φορ, αλλά παίζοντας και στα άκρα βοήθησε επιθετικά και δυσκόλεψε τους αντίπαλούς του.

Με την απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου φορ τα πράγματα θα είναι καλύτερα και κυρίως θα βοηθηθεί ο ίδιος ο Αργεντίνος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον Απόλλωνα. Τρομερός επαγγελματίας, ο οποίος ίσως να βοηθούσε περισσότερο αν έπαιρνε περισσότερες ανάσες. Δεν υπήρχε όμως άλλος στην ίδια θέση από τον Φεβρουάριο και μετά, γι’ αυτό και ξέμεινε από δυνάμεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ