aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έχει τις ιδιομορφίες του το ντέρμπι και είναι πολλές...

Απόλλων: Έχει τις ιδιομορφίες του το ντέρμπι και είναι πολλές…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από το «Τάσος Μάρκου» έγινε η νέα εκκίνηση του Απόλλωνα. Η νίκη και η εμφάνιση της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, ήταν καταπληκτική και η απόδοση έστειλε πολλές υποσχέσεις. Η νέα έκδοση των κυανόλευκων, με τις αλλαγές που είδαμε την Κυριακή, δεν αφήνει κανένα ενδοιασμό, πως το μόνο που θέλουν να έχουν υπέρ τους, είναι την τύχη. Καλή μπάλα παίζουν, δίκτυα ξανάρχισαν να βλέπουν, η ψυχολογία πήρε τα πάνω της, μένει μόνο να έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Σειρά έχει τώρα ο ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιομορφίες, καθώς με νίκη, ο Απόλλων ανακτά το χαμένο έδαφος και κάνει ένα σημαντικό βήμα, για να μείνει κοντά στις ψηλές θέσεις. Ήδη, η τεχνική ηγεσία έχει στρέψει την προσοχή της στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, με τις ενδείξεις να μην διαφοροποιούνται, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν την Κυριακή στο Παραλίμνι. Ο Σελάγια τρέχει να προλάβει και ίσως τελικά να είναι παρών στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το πρόβλημα του ο Ρομπέρζ για να δώσει το παρών του.

Διαβάστε επίσης: Ο Πέδρο που φώναξε «παρών» και το δίδυμο που ανεβαίνει

Οι κυανόλευκοι κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος, να παρουσιαστούν με αρκετή διάθεση, ποιότητα και ουσία. Ο Πέδρο ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό του, ο Ενσούε έκανε την καλύτερη το εμφάνιση, ο Γκαπκέ βρήκε δίκτυα και ήταν δραστήριος, ενώ καλά πήγαν οι Παπουλής – Περέιρα. Αυτός που μόνιμα κάνει την διαφορά είναι ο Αγκίρε. Ο Ισπανός έχει δέσει με την υπόλοιπη ομάδα και είναι από την αρχή της περιόδου στους μόνιμα διακριθέντες. Αυτό που θα επιδιώξει το τεχνικό επιτελείο είναι να ανεβάσουν όλοι την απόδοση τους και η ομάδα να βρει την χημεία και την συνοχή που διέθετε στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Απόλλων βρίσκει, λοιπόν, τον καλό εαυτό του, αλλά χρειάζεται να συγκεντρωθεί περισσότερο για να μην χαλάσει την καλή εικόνα που παρουσίασε με την Ένωση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, το παραδέχθηκε εμμέσως, πλην σαφώς πως αν δεν κέρδιζε την περασμένη Κυριακή η ομάδα του, κάποιοι είχαν έτοιμα τα «όργανα». Η αλήθεια όμως είναι πως χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια και συνέπεια. Το αποτέλεσμα του ματς με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα κρίνει την πορεία του Απόλλωνα, όμως αν καταφέρει να κερδίσει στο Τσίρειο, όλα θα είναι διαφορετικά από κάθε άποψη. Το πιο σημαντικό, είναι πως με τρεις βαθμούς θα ανέβει η αυτοπεποίθηση όλων, ενώ θα παραμείνουν κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ