aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έχει τα προσόντα να κάνει σπουδαία καριέρα

Απόλλων: Έχει τα προσόντα να κάνει σπουδαία καριέρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Δημητρίου, έχει τα προσόντα να διαπρέψει και να κάνει σπουδαία καριέρα. Πήρε τη θέση του τραυματία Ζοέλ Μολ και δείχνει πως έχει τα προσόντα να καθιερωθεί. Κόντρα στη Δόξα είχε δυο θαυμάσιες επεμβάσεις, μετά το 1-1, ενώ και στη συνέχεια ήταν σταθερός και βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στη δύσκολη επικράτηση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια και ο νεαρός τερματοφύλακας θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρίες και συνάμα να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της.

Είναι η ώρα, επίσης και για τους νεοφερμένους τον Ιανουάριο. Ο Μπένσοπ πέτυχε δύο γκολ στο ματς με τη Δόξα και φάνηκε να συνέρχεται, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένει περισσότερα και από τους Ματέι, Ντένιτς και Ροσκόπφ. Στην αντεπίθεση που ξεκίνησαν οι κυανόλευκοι τον περασμένο Νοέμβριο, έδωσαν πολλά οι μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές του, ο Πέδρο (34), Σατσέτι (35)  και Παπουλής (35). Κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι, οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν, χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, εκτός από τους μόνιμα τραυματίες Μολ, Μάρκοβιτς και Γκακπέ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας βρίσκεται στην πατρίδα του για θεραπεία, αλλά φαντάζει δύσκολο να επιστρέψει πριν περάσουν δύο μήνες. Ο Μάρκοβιτς μπήκε σε κανονικό ρυθμό, αλλά θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες, για να υπολογίζεται από τον προπονητή του, ενώ ο Γκακπέ είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

O Απόλλων ζήτησε διευκρινίσεις από την ΚΟΠ σχετικά με την παραπομπή του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ έχει δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Πάφο (12/2). Έσπρωξε τον διαιτητή καθώς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Απόλλωνα. Δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, όπως προνοεί ο κανονισμός και οι κυανόλευκοι θέλουν να μάθουν αν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό με τον Εθνικό που θα διεξαχθεί αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ