aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έχει μια δουλειά να τελειώσει…

Απόλλων: Έχει μια δουλειά να τελειώσει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη με 2-0 στον αγώνα με τον Εθνικό αποτελεί μαξιλάρι ασφαλείας για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Άχνας, ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα συναντήσει την ΑΕΛ.

Δύο είναι οι λόγοι που τον υποχρεώνουν να έχει τα μάτια δεκατέσσερα. Από τη μία είναι οι αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασε στα τελευταία παιχνίδια και από την άλλη, η αγωνιστική κατάσταση του αντιπάλου. Στον Απόλλωνα, γνωρίζουν πως θα βρουν απέναντί τους ένα σύνολο με αρκετό ενθουσιασμό, αλλά δηλώνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να… παραχωρήσουν τη θέση τους στην ημιτελική φάση.

Δεν αποκλείεται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να εξαργυρωθούν και μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου, οπότε ο Απόλλων καλείται να παρουσιαστεί δυνατός και ψυχωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος του 90λεπτου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημητρίου και στην τριάδα της άμυνας οι Γιούστε, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ. Στα άκρα θα είναι οι Πέδρο και Αγκίρε. Στη μεσαία γραμμή ο Σατσέτι με τον Ντένιτς θα έχουν ανασταλτικό μηχανισμό, με τον Περέιρα να κινείται λίγο πιο μπροστά τους. Δεξιά θα είναι ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπένσοπ. Λογικά ο Χ. Κυριάκου, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε με τη Δόξα θα μείνει εκτός για να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο, στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν σήμερα. Στα τρία παιχνίδια που έχουν συναντηθεί με τον Εθνικό νίκησαν με 2-0 πριν από μία εβδομάδα στο πρώτο ματς του κυπέλλου, έχασαν στο Δασάκι με 0-1, με γκολ του Κονέ στον α’ γύρο και κέρδισαν με 3-2 στο ματς του β’ γύρου. Οι δυσκολίες συνεπώς είναι σε γνώση του Απόλλωνα στον σημερινό επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ