aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έχει και τα οφέλη της η διακοπή

Απόλλων: Έχει και τα οφέλη της η διακοπή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το οπλοστάσιο του Απόλλωνα γεμίζει και ο Σωφρόνης Αυγουστή νιώθει πολύ καλύτερα που θα έχει στη διάθεσή του και τους τραυματίες Χάμπο Κυριάκου, Εμίλιο Ενσούε και Έκτορ Γιούστε. Ήρθε μάλιστα η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της αποχής των διαιτητών μετά τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου. Έτσι, ώσπου να επαναρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι οι τρεις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων.

Επίσης, εξέτισαν την ποινή τους, οι  Αγκίρε, Σάλαι και Σατσέτι, ενώ με την ευκαιρία της διακοπής θα μπορέσουν και οι νεοφερμένοι στην ομάδα να προσαρμοστούν καλύτερα. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ό,τι και να γίνει, όποια σειρά και να έχουν οι αγώνες, όλοι θα είναι απαραίτητοι.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δείχνει πως εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του και αυτό είναι καλό, γιατί νιώθουν και οι ίδιοι πως είναι άκρως απαραίτητοι. Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο στη συνέχεια και οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν τη διάκριση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετά «καύσιμα» για να φέρουν σε πέρας όλες τις αποστολές τους.

Ο Απόλλων φάνηκε στην αρχή να μένει πίσω, όμως η αντεπίθεση διαρκείας τον έχει φέρει στην τρίτη θέση, που δημιουργεί ισχυρό αίσθημα αισιοδοξίας. Υπάρχει ποιότητα, επαγγελματισμός και όλοι έχουν στρέψει την πυξίδα τους, στην κατεύθυνση των τίτλων. Φτάνει μόνο να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, με την ίδια διάθεση, γιατί είναι αποδεδειγμένο πως υπάρχουν πολύ γερές βάσεις. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και η οκταετής ανοδική πορεία δείχνει τον δρόμο και τους στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ