aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Έχει ανάγκη τον Σελάγια, ηγέτης ο Παπουλής  

Απόλλων: Έχει ανάγκη τον Σελάγια, ηγέτης ο Παπουλής  

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα περιμένουν πως από το επόμενο παιχνίδι θα επανέλθει βασικός ο Εμίλιο Σελάγια και παράλληλα θα αρχίσει εκ νέου να βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα. Οι κυανόλευκοι έχουν ανάγκη τα γκολ του Αργεντίνου και ελπίζουν πως στα παιχνίδια που ακολουθούν, θα βάλει τα άρματα για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Από τον Απόλλωνα έλειψαν τα εύκολα γκολ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν είχε και καλή συγκομιδή βαθμών.

Βέβαια τέρματα δεν περιμένουν μόνο από τον Σελάγια, είναι και ο Γκακπέ, ο Πίττας, ο Γιαννιώτας, ο Περέιρα και ο Παπουλής. Ο τελευταίος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα, όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και ως ηγετική φυσιογνωμία μπορεί να κάνει πολλή δουλειά και να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του. Ο Ελλαδίτης άσος ήταν ανεβασμένος με τον ΑΠΟΕΛ και έδειξε πως το πνεύμα και το σώμα του είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ